Menu Sluiten

Zijdelingse Sectionale Poort

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

40 jaar ervaring in het plaatsen van garagepoorten en voordeuren van het merk Hörmann

Bij Maldex vindt u 40 jaar ervaring in het plaatsen van kwaliteitspoorten en -deuren. Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk deuren en poorten zijn voor een woning. Op esthetisch vlak, maar ook op gebied van inbraakveiligheid, wooncomfort en isolatie is een kwaliteitsvolle poort of deur een must in elke woning.

Daarom werkt Maldex enkel met poorten en voordeuren van Hörmann. De Hörmann poorten en Hörmann deuren zijn steeds van top-kwaliteit en beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten. Daarnaast kennen onze installateurs de producten van Hörmann door en door en kunnen ze elke deur of poort zonder problemen perfect plaatsen in uw woning.

Onze producten:

Wij snappen dat een grote verandering aan uw woning -zoals aan uw voordeur, poort, hekwerk of zonwering– perfect moet zijn zoals u dat voor ogen heeft. Daarom denken wij actief met u mee. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en bekijken hoe we deze kunnen verwezenlijken. Ook na de plaatsing blijven we stand-by voor eventuele problemen of mankementen aan uw poort, deur of zonwering. Zo kunt u jarenlang genieten van uw woning, volledig in uw stijl.

00853820085382

Zijdelingse garagesectionaalpoorten vormen de ideale oplossing voor bijzondere inbouwsituaties. Anders dan de kantel-, sectionaal- en garagerolpoorten gaat dit poortsysteem niet naar boven open, maar naar de zijkant. Een belangrijk voordeel wanneer het plafond van de garage vrij moet blijven om bijv. een surfplank aan op te hangen of wanneer het garagepoortblad om constructieve redenen (afvoerpijpen, schuin dak, lage latei) niet onder het plafond kan worden geleid of bevestigd. De 42 mm dikke, met polyurethaan volgeschuimde sandwichpanelen overtuigen door een zeer goede geluids- en warmte-isolatie evenals een hoge stabiliteit van het poortblad en een geluidsarme loop van de poort.

.

Meer info

tags: Hörmann Industrie Poorten – Hörmann Industriële Poorten – Industie Poorten – Industriële Poorten – Duurzame Industriële Poorten – 

Wenst u meer info over zijdelingse sectionale poort kijk dan vlug op https://www.maldex.be | Zijdelingse Sectionale Poort

Rolpoorten | Hekwerk | Stalen Deuren | Voordeuren | Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zijdelingse sectionale poort

home producten contact ontdek ons uitgebreide assortiment deur en raamprofielen rolluiken zonwering en sectionaalpoorten contacteer ons een aanbod van pure kwaliteit ontdek hier het volledige aanbod van verschillende kwaliteitsproducten dat bvba nelis construct in het limburgse sinttruiden aanbiedt aluminium ramen en deuren als jarenlange verdeler van de kwaliteitsproducten van profel leveren wij de beste profielsystemen voor deuren en ramen. Robuust isolerend duurzaam en veilig zijn deze profielen een perfecte keuze voor elk gebouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en een divers palet aan kleuren zodat ze perfect aansluiten bij elke bouwstijl zijdelingse sectionale poort raming aanvragen Ramen in pvc producent profel stond zelf aan de wieg van het hedendaagse kunststofprofiel. De vooruitstrevende profielsystemen in pvc zijn verfijnd eenvoudig in onderhoud duurzaam en slagvast. Ze zijn in vele originele vormen en uitvoeringen verkr.

ramen en deuren in pvc alu hout amp houtalu totaalrenovatie gevelbekleding en dakwerken home ramen en deuren poorten totaalprojecten dak en gevel realisaties contact menu home ramen en deuren poorten totaalprojecten dak en gevel realisaties contact onze sectionale poorten sectionale poorten in verschillende uitvoeringen keuze uit verschillende panelen vlak planchet en cassettemotief. Alle ral kleuren zijn verkrijgbaar Wat betrachten we met zijdelingse sectionale poort Dubbelwandige panelen uit gegalvaniseerd staal. Mm dikke isolatie d.m.v. Polyuretaanschuim cfk vrij. Antikwetsuur profilering voor de veiligheid van kinderhandjes zijdelingse en bovenafdichting dmv rubberen dichtingen voor een perfecte wind en waterdichtheid alle loopwielen voorzien van dubbele kogellagers scharnieren in gegalvaniseerd staal veerbreuk beveiliging vingerklem beveiliging onderloop en obstakelbeveiliging. Geruisloze bediening uitbalancering door.

Meer info over Zijdelingse sectionale poort

toggle navigation immowel vastgoed start vastgoed diensten contact woning te koop genk keistraat zoeken huis appartement grond aarschotalkenaverbodeberingenbeverstbocholtbonheidenboortmeerbeekborgloonbreedonkgeelgenkhaachthalenhasseltherkdestadheusdenzolderheverhoeselthouthalenhouthalenhelchterenkortenakenkuringenlandenmeenselkiezegemoverpeltriemstscherpenheuvelzichemschotensinttruidentongerentremelowellenwesterlowilrijkzonhoven of meer of meer zoeken deze zeer mooie lichtrijke villa is gelegen in de keistraat te genk. Deze hob is gebouwd in met een perceelopp. Van a ca en bewoonbare opp. Van m exclusief volledig onderkelderd. Met inpandige garage met brede sectionale poort. De woning is gelegen in een rustige straat met verscheidene handelszaken school.