Menu Sluiten

Zelfdragende Schuifpoort

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over zelfdragende schuifpoort kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Zelfdragende Schuifpoort

Hekwerk | Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zelfdragende schuifpoort

nl fr artikelen mijn account registreren home shop inox amp staalonderdelen bochten amp verbindingselementen leuningdragers en toebehoren led verlichting afstandshouders glasklemmen bodemplaat amp wandbevestiging eindstoppen amp buiseinden hang amp sluitwerk poortonderdelen vrijdragende poorten schuifpoorten hangpoorten draaipoorten sets accessoires profielen glasbalustrades bodemmontage zijdelingse montage accessoires chemische producten beitsproducten elektrolytische beitsproducten neutralisatie en passivatieproducten onderhouds en renovatieproducten verf en toebehoren gereedschappen en accessoires schuur slijp amp polijstmaterialen tips amp tricks selecteer uw bandzaag tandsteek electrolitisch beitsen renovatie van roest op rvs rinox gel lasnaad in verstek borstelen cortenstaal merken aanmelden contact poortonderdelen home shop poortonderdelen in onze webshop vind je alle onderdelen om poorten te installeren. Zowel voor schuifpoorten en vrijdragende zelfdragende hangpoorten als voor draaipoorten zelfdragende schuifpoort verdient geld voor jou Kies de onderdelen die j.

home dakhout tuinhout doehetzelf tuinhuizen promo over ons vacature speeltoestellen tuinhuizen tuinmeubelen diversen tuinhout diversen dierenverblijven kippenverblijf hollandse kriel h x b x d cm inclusief dakleer geschikt voor kip en konijn kippenverblijf drentse hoen h x b x d cm. Inclusief dakleer geschikt voor kip en konijn. konijnenhok hangoor h x b x d cm. Met ren. Inclusief dakleer. konijnenhok vlaamse reus h x b x d cm. Dit konijnenhok is eenvoudig te scheiden in of hokken. Inclusief dakleer. hondenhok labrador h x b x d cm. Inclusief dakleer en vloer belangstelling in de prijs van zelfdragende schuifpoort terrasplanken een terras komt voortdurend in contact met weer en wind. Daarom is het belangrijk dat het onderhoudsvriendelijk is en een lange levensduur heeft. Hout is een natuurlijk en warm product waardoor het in aanmerking komt voor het aanleggen van terrassen. Massaranduba massaranduba is een tropische houtsoort die al eeuwenlang gebruikt wordt. Het is zeer duurzaam en heeft een peperbruin.

Het domein van Zelfdragende schuifpoort

home afsluitingen poorten sportterreinen opritten contact schuifpoorten onze schuifpoorten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Welke toepassing u ook nodig heeft wij zorgen voor een gepaste schuifpoort. Aluette info de aluette schuifpoort beschikt over zuivere lijnen wat voor een elegant uitzicht zorgt. De motor van de poort is ingewerkt in de onderbalk zo kan de vulling van de vleugel precies aangepast worden aan uw wensen. De aluette schuifpoort is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die elk over een uniek karakter beschikken. De schuifpoort past hierdoor perfect bij uw woning. De aluette schuifpoort is ideaal voor residentile omgevingen scholen bedrijven bekijk productfiche terminus info de terminus schuifpoort is zo ontworpen dat ze een optimale veiligheid garandeert en toch over een functioneel design beschikt. Ze heeft een heel eigen karakter de aluminium onderbalk en bovenligger vormen samen.