Menu Sluiten

Verticale Vierkante Spijlen

SEGAF levert en plaatst afsluitingen, poorten en automatisatie in gans Vlaanderen en Brussel. Afsluitingen, schuifpoorten, draaipoorten, omheiningen, poorten, poort, draaipoort, draaipoorten, schuifpoort, schuifpoorten …

Particulier, industrieel of overheid? Op Segaf kan je rekenen.

Onze service, vakmanschap, finesse en snelheid zijn uniek in de branche. Zowel voor complexe opdrachten als voor de afsluiting van je tuin.

Segaf wil haar klanten ontzorgen. Dat doen we onder meer met totaalpakketten. We plaatsen je omheining, maar even goed een eventuele toegangscontrole en bijhorende automatisatie. Zeker wanneer het over grotere projecten gaat is één aanspreekpunt een belangrijke troef. Van planning over een duidelijke offerte tot het jaarlijks onderhoud.

Onze producten

Interventie

Uw automatische poort gaat niet meer open of dicht? Segaf kan u helpen bij het herstellen van meerdere merken en types van automatische schuifpoorten, draaipoorten en toegangscontrolesystemen. Een competent team van technici zorgt voor het onderhoud en eventuele reparatie van automatiseringen.

Onze handleidingen, productfiches en technische fiches op één pagina verzameld

Offerte

Segaf doet waar het goed in is: het leveren en plaatsen van poorten, omheiningen en automatisatie. Neem vrijblijvend contact op voor het opmaken van een offerte.

00345390034539

Meer info

tags: Poorten – Toebehoren Poorten – Leveranciers Industriele Poorten – Residentiele Poorten – Leveranciers Residentiele Poorten – 

Wenst u meer info over verticale vierkante spijlen kijk dan vlug op https://www.segaf.be/

Hekwerk | Toegangscontrolesystemen | Automatisatie | Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verticale vierkante spijlen

projecten investeren over ons realisaties contact realisaties residentie lewis residentie lewis stijlvol en tijdloos de grijze en beige gevelstenen van lewis geven het gebouw een tijdloos uitzicht. De uit metaal vervaardigde spijlen ballustrades laten licht en groen maximaal doordringen tot in uw appartement. De perfecte afwerking van het schrijnwerk garandeert dat het gebouw er ook na vele jaren als nieuw zal uitzien. Het gebouw rust op een mooie grijze natuurstenen plint met dorpels in hetzelfde materiaal verticale vierkante spijlen zijn zeer populair Samen met de uitgesproken verticale lijnen past lewis zo perfect in dat mooie hoekje van antwerpen. Binnen en buiten wonen jouw appartement voldoet aan alle eisen van een moderne flat in de stad mooie strakke vloeren grote ramen aan de leefruimte moderne toestellen in de keuken een heerlijk comfortabele badkamer en een indeling waarvan je geregeld denkt lsquodaacutet is slim bekekenrsquo. In die oase van licht is het gemakkelijk om snel je eigen nest te creeumlren. El.

languages franais nederlands historiek producten draaipoorten schuifpoorten op rail vrijdragende schuifpoorten spijlenhekwerk complementaire producten automatisering palen fotogalerij draaipoorten schuifpoorten op rail vrijdragende schuifpoorten hekwerk hoge draaitrommels varia jobs contact offerte historiek producten draaipoorten schuifpoorten op rail vrijdragende schuifpoorten spijlenhekwerk complementaire producten automatisering palen fotogalerij draaipoorten schuifpoorten op rail vrijdragende schuifpoorten hekwerk hoge draaitrommels varia jobs contact offerte vrijdragende schuifpoorten pilatus de pilatus vrijdragende schuifpoort heeft een poortvleugel die gebouwd is op basis van een onderbalk in cprofiel. Het kader is van vierkante buizen gemaakt en is opgevuld met vierkante spijlen. Achteraan is een diagonale trekstang aangebracht wenst u meer informatie over verticale vierkante spijlen De portieken zijn enkelzijdig en hebben een stevige voetplaat. De geleiding van de poortvleugel is uitgevo.

Inlichtingen over Verticale vierkante spijlen

afsluitingen poorten foto s over ons contact home afsluitingen poorten foto s over ons contact enkele referenties ruime keuze uit soorten en materialen alles draad afsluitingen houten schermen tand en groef los luxe schermen betonnen afsluitingen draadpanelen zichtreductiedoeken pvclamellen heidematten paarden afsluitingen steenkorfpanelen smeedijzeren poorten aluminium poorten hardhouten poorten industrile poorten afsluiting luxe scherm smeedijzeren poortkader kleur zwart gevuld met een verticaal luxe scherm en met mogelijkheid tot plaatsen van automatisatie. Smeedijzeren poort ook uw voortuintje kan met laag hekwerk worden omheind voor veiligheid van kinderen of huisdieren. Hier kan indien gewenst onderaan nog een extra spijl worden geplaatst voor kleinere huisdieren. Monte carlo landelijke poort met open beplanking en napoleon boog bovenaan hardhouten .