Menu Sluiten

Taurus Schuifpoort Op Rail

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over taurus schuifpoort op rail kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Taurus Schuifpoort Op Rail

Hekwerk | Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Taurus schuifpoort op rail

home afsluitingen poorten sportterreinen opritten contact schuifpoorten onze schuifpoorten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Welke toepassing u ook nodig heeft wij zorgen voor een gepaste schuifpoort. Aluette info de aluette schuifpoort beschikt over zuivere lijnen wat voor een elegant uitzicht zorgt. De motor van de poort is ingewerkt in de onderbalk zo kan de vulling van de vleugel precies aangepast worden aan uw wensen taurus schuifpoort op rail lijst De aluette schuifpoort is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die elk over een uniek karakter beschikken. De schuifpoort past hierdoor perfect bij uw woning. De aluette schuifpoort is ideaal voor residentile omgevingen scholen bedrijven bekijk productfiche terminus info de terminus schuifpoort is zo ontworpen dat ze een optimale veiligheid garandeert en toch over een functioneel design beschikt. Ze heeft een heel eigen karakter de aluminium onderbalk en bovenligger vormen samen met kaders van verzinkt staal de vleugel van de schuifpoort. De terminus schuifpoort is ideaal voor resi.

nl fr en menu jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat contact extranet afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten taurus automatische schuifpoort op rail kenmerken automatische schuifpoort op rail geleidingspaal en slagpaal met of zonder aansluitingsstrip voor omheiningen. tandlat reeds gemonteerd bij levering de automatische versie van de poort wordt geleverd met voorgemonteerde tandlat en een compacte maar krachtige motor met ingebouwde sturing. Voor bredere doorgangen de taurus schuifpoort op rail van kopal werd ontworpen voor het professioneel afsluiten van bredere doorgangen. De vleugel loopt op twee stalen wielen over een rail die in de grond is ingewerkt Onze aanbeveling m.b.t. taurus schuifpoort op rail De taurus schuifpoort op rail bewijst al jaren haar degelijkheid. Door de speciale vorm van de onderbalk krijgt de gehele vleugel een verbeterde stijfheid zowel lateraal als dwars. Dit maakt de taurus schuifpoort op rail een stuk steviger dan andere vergelijkbare schuifpoorten voor doorgangsopeningen tot meter.

Mededeling over Taurus schuifpoort op rail

draaipoorten en schuifpoorten omheiningen en hekwerk automatisatie van uw poort toegangscontrole van poorten menu segaf t. e. Infosegaf.be handzamestraat b kortemark draaipoorten en schuifpoorten residentieel industrieel toebehoren omheiningen en hekwerk draadafsluiting staalmat afsluiting hekwerk omheining sport en recreatie privacy high security automatisatie van uw poort motoren veiligheden en signalisatie bedieningen toegangscontrole van poorten draaitrommel slagbomen verkeerspalen high security over segaf referenties offerte interventie jobs downloads advies tips garantie contact industrieel advies en tips belangrijke documenten draaipoorten en schuifpoorten industrieel alles poorten m poorten m poorten m speedgate automatische poort poorten m een industrieumlle poort met een opening van tot meter breed biedt een robuuste veilige en onderhoudsvriendelijke .