Menu Sluiten

Schuifpoort Metaal Antwerpen

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

K-metaalwerken – uw specialist in laswerken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Een sierlijke en stevige balustrade rond uw verhoogde terras. Een gestroomlijnde trapleuning die u houvast biedt. Of een roestvrijstalen werkblad dat precies past.

K-metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Onze specialiteiten:

Volgens uw wens en in samenwerking met u, leveren wij een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

92440869244086

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Stalen Draaipoort – Draaipoort Houten Afwerking – Hekken In Staal – 

Wenst u meer info over schuifpoort metaal antwerpen kijk dan vlug op https://www.k-metaalwerken.be/ | Schuifpoort Metaal Antwerpen

Poorten | Laswerken | Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schuifpoort metaal antwerpen

menu home over ons poorten draaipoorten antwerpen schuifpoorten antwerpen carports carports antwerpen overkappingen antwerpen balustrades balustrades antwerpen glasbalustrade trappen trappen antwerpen leuningen staaldeuren realisaties contact offerteaanvraag schuifpoorten antwerpen ontworpen op maat van de klant schuifpoorten antwerpen ontworpen op maat van de klant schuifpoorten antwerpen is een concept van kmetaalwerken schuifpoort metaal antwerpen zijn in trek De poorten en hekwerken die bij kmetaalwerken gemaakt worden zijn steeds ontworpen volgens de wensen van de klant. Een schuifpoort bestaat uit een stuk en opent volledig naar een zijde. Er wordt een profiel in de grond ingewerkt dat het mogelijk maakt om de poort open te laten rollen . het grote voordeel van een hekwerk op maat is dat u zeker weet dat deze aansluit op de stijl van uw woning en tuin en voldoet aan al uw voorkeuren en wensen. De specialisten van kmetaalwerken uit antwerpen plaatsen zowel schuifpoorten als draaipoorten zodat je je tuin parkeerplaats .

home producten sectionaalpoorten in dubbelwandige staalplaat in aluminium kaders in aluminium bumax in hout vleugelpoorten in aluminium in hout kantelpoorten in aluminium in metaal schuifpoorten schuifpoorten schuifhekken pastoriepoorten pastorie sectionaalpoorten pastorie vleugelpoorten pastorie kantelpoorten automatisatie buiten de gevel binnen de gevel voordeuren aluminium voordeur pvc voordeur houten voordeur fotogalerij montageteam historiek toonzaal contact home producten sectionaalpoorten in dubbelwandige staalplaat in aluminium kaders in aluminium bumax in hout vleugelpoorten in aluminium in hout kantelpoorten in aluminium in metaal schuifpoorten schuifpoorten schuifhekken pastoriepoorten pastorie sectionaalpoorten pastorie vleugelpoorten pastorie kantelpoorten automatisatie buiten de gevel binnen de gevel voordeuren aluminium voordeur pvc voordeur houten voordeur fotogalerij montageteam historiek toonzaal contact sectionaalpoorten vleugelpoorten .

Kennisgeving over Schuifpoort metaal antwerpen

home producten poorten hekken schuifpoorten op rail schuifpoorten vrijdragend draaipoorten automatisatie draadafsluitingen stalen ramen stalen deuren binnendeuren buitendeuren trappen rechte trappen steektrappen draaitrappen kwarttrappen bordestrappen leuningen glasbalustrades raambeveiligingen zwevende terrassen speciale toepassingen staalconstructies waterjet diensten waterstraalsnijden knippen van metalen plooien van metalen lassen van metalen buigen van metalen realisaties trappenhal appartementsgebouw wintertuin gsm antennes slaappunt verbouwing woning veranda villa kaplansky radis noir houten weideafsluitingen appartementsgebouw peulis luifels openschuivend dak contact wij fabriceren alle metaalconstructies in onze eigen atelier en plaatsen deze indien u dat wenst De kosten van schuifpoort metaal antwerpen Tevens kan u bij ons terecht voor handgemaakte smeedwerken. Deze worden in het vuur in onze werkplaats.