Menu Sluiten

Poort In De Kijker

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over poort in de kijker kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Poort In De Kijker

Poorten | Hekwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Poort in de kijker

over ons producten producten brushless handleidingen referenties contact bb rt belgium privacy disclaimer with by plenso nederlandsnl nederlandsnl franaisfr over ons producten producten brushless handleidingen referenties contact bb automatische poorten de juiste kracht achter elke poort en hekautomatisatie poorten met de motoren van roger technology enkele motoren geplaatst door verschillende installateurs en poortenbouwersklik op de foto voor meer info onze installateurs in de kijker slagbomen draaipoorten met lineaire motoren draaipoorten met ondergrondse motoren schuifpoorten draaipoorten vleugelgaragepoorten met knikarmmotoren alle referenties vraag nu een vrijblijvende offerte aan wij contacteren u zo spoedig mogelijk vraag offerte aan vraag nu een vrijblijvende offerte aan wij contacteren u zo spoedig mogelijk professioneel advies met kennis van zaken kwaliteitsvolle motoren voor de automatisatie van poorten of hekwerk zwaaikomstraat roeselare infortbelgium.be openingsure.

home activiteiten projecten contacteer ons u bent hierhome activiteiten omgevingsaanleg omgevingsaanleg deregro is gespecialiseerd in het totaalproject voor de aanleg van uw tuin. De realisatie van uw droomtuin start bij het opmaken van een gedetailleerd ontwerpplan. Wij werken daarvoor nauw samen met diverse tuin en landschapsarchitecten poort in de kijker met gegarandeerde rendementsstijging Heeft u reeds een ontwerp dan voeren wij het tot in de puntjes uit. U kan op ons rekenen voor aan en afvoer van grond en indien nodig het bewerken ervan tot vruchtbare kwaliteit alle drainagewerkzaamheden indien nodig leveren en plaatsen van alle nutsvoorzieningen beregeningssystemen leveren en plaatsen van boordstenen en keerwanden aanleg van opritten terrassen en wandelpaden plaatsen van afsluitingen en poorten in diverse materialen uitgraven en aanleggen van vijvers plaatsen van zwembaden hellip grondwerken afbraakwerken rioleringswerken verwijderen stookolietanks omgevingsaanleg aanleg van parkings terrassen en opritten.

Meer informatie over Poort in de kijker

coronamaatregelen home exposanten gratis advies in de kijker nieuwigheden sfeerfoto s praktische info select page breng zeker een bezoek aan deze deelnemers onderstaande bedrijven heten je van harte welkom op hun stand. Ze hebben allen een gedegen reputatie opgebouwd en zijn specialisten in hun domein. Specifieke vragen breng hen een bezoek ze zullen je met raad en daad bijstaan de voordelen van poort in de kijker Livwell spinalis spinalis ergonomische bureaustoelen zitsta tafel uw partner in ergonomie en dynamisch werken. Het dynamisch werken wordt meer en meer gepromoot. Dit kan door een actieve bureaustoel spinalis en een zitsta tafel te gebruiken. Door de spinalis stoel worden de rug en nek en buikspieren versterkt en heeft men veel minder pijn bij het zitten aan een bureel. Op de beurs stellen we onze nieuwste kleuren voor en loopt er een speciale actie op de spinalis stoelen. U kan deze dan kopen me.