Menu Sluiten

Manuele Toegangspoorten

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over manuele toegangspoorten kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Manuele Toegangspoorten

Hekwerk | Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Manuele toegangspoorten

nl fr en jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat extranet contact afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten kopal schuifpoorten innovatief mooi en gevarieerd assortiment schuifpoorten vervaardigt kopal uit verzinkt staal aluminium of een combinatie van beide. In de ontwerpfase gaat hier bijzondere aandacht uit naar het esthetische effect en zelfs de automatisatie indien van toepassing wordt onzichtbaar in het ontwerp verwerkt. Dat vertaalt zich in elegante en stijlvolle exemplaren. Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen en systemen houden we continu in het oog waardoor de schuifpoorten ook heel betrouwbaar werken. Aan keuze geen gebrek manuele toegangspoorten zijn in trek Maar hoe selecteert men dan de juiste poort onder meer toepassing locatie en budget gelden daarbij als primaire overwegingen. Manueel of geautomatiseerd uiteraard .

aller au contenu principal fichet bauche nl belgi fr france en global fr belgique nl belgi menu home fichet group over ons locaties nieuws wij verhuizen naar onze nieuwe kantoren referenties vlaams huis in londen parijs en den haag group bruno service station tessenderlo het provinciaal domein puyenbroeck total xperience heppen vacatures account manager persberichten blog cybersecurity is hot maar vergeet de gewone beveiliging niet meerdere locaties beveiligen met een gentegreerd beveiligingssysteem hoe werkt het proactief beveiligen wat is het en waarom zou je het doen top algemene maatregelen voor de beveiliging van gebouwen hoe testen wij onze beveiligingsdeuren en ramen redenen waarom handmatige geldafhandeling retailers pijn doet advies nodig contacteer ons ofmail ons ma.

Wat je wil weten over Manuele toegangspoorten

taste the world vasco historiek waarden missie va.s.co valuable savours company verwijst naar de bekende ontdekkingsreiziger die de weg naar smaak en verfijning vrijmaakte Onze aanbeveling m.b.t. manuele toegangspoorten Al negentig jaar selecteert en levert ons familiebedrijf kwaliteitsproducten. In het begin legden we ons vooral toe op wijnen maar stukje bij beetje hebben we onze activiteiten ook uitgebreid naar sterkedrank koffie thee water en andere producten voor een ultiem tafelplezier. Innovatie en traditie passie en nauwgezetheid kwaliteit en gezelligheid zijn de waarden waarmee we onze reputatie en onze vertrouwensrelatie met onze partners hebben opgebouwd. Va.s.co toonaangevend binnen de horecasector in richt gabril van iseghem grootvader van de huid.