Menu Sluiten

Manuele Schuifpoorten

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over manuele schuifpoorten kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Manuele Schuifpoorten

Poorten | Hekwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Manuele schuifpoorten

menu home over aamps aanbod diensten realisaties contact nieuws nl nl fr klantenportaal u bent hier home een bestaande poort automatiseren klantenportaal een bestaande poort automatiseren heeft u een garagepoort schuif of draaihek laten installeren maar niet gekozen voor een automatisch model heeft u daar nu spijt van begrijpelijk. Het is een vaak voorkomend fenomeen. Bij aamps krijgen we dit soort verhalen vaak te horen manuele schuifpoorten binnen ieders budget Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de installatie van automatische poorten kunnen wij namelijk ook bestaande poorten automatiseren. kan een bestaande poort geautomatiseerd worden in veel gevallen kunnen wij uw bestaande poort automatiseren. Dit geldt voor vrijwel elk type poort of het nu gaat om binnenblijvende buitengaande kan.

garagepoorten kantelpoorten sectionaalpoorten zijdelingse schuifpoorten rolluikpoorten ramen amp deuren pvc aluminium vliegenramen amp deuren rolluiken voorzetrolluiken inbouwrolluiken sierluiken afdaken delta omega dakgootbekleding zonwering screens en zipscreens zonnetenten verandazonwering koepelzonwering terraszonwering folies buitenjaloezien raamdecoratie rolgordijnen reepgordijnen vouwgordijnen plissgordijnen jaloezien verduisteringsgordijnen publiciteit belettering gevelletters reclameborden zuilen en totems lichtreclame luifels spandoeken stickers contact rolluiken isoleert zowel de koude de warmte en het geluid. Verlichting en verluchting blijft mogelijk dankzij de ingewerkte lichtsleuven. Ook qua diefstalbeveiliging bewijst het r.

Het domein van Manuele schuifpoorten

doorgaan naar hoofdinhoud poorten vermeulen poorten houten poorten poorten met vlakke en geperforeerde alu poorten landelijke modern industrie contact poorten vermeulen poorten vermeulen is met meer dan jaar ervaring een gevestigde waarde voor automatische en manuele poorten. Klassiek modern industrieel met hout u kan bij ons terecht voor wat u maar wenst. Wij zijn gespecialiseerd in poorten in alle mogelijke varianten. Enkele voorbeelden hiervan zijn schuifpoorten draaipoorten sierhekkens vaste hekwerken schuifpoorten op rail of vrijdragend … Deze verschillende varianten zorgen voor een ruime keuzemogelijkheid van klassiek tot modern en van industrieel tot afwerking met hout. Wij beschikken over een aantal standaardpoorten maar eveneens voor poorten op maatwerk kan u bij ons terecht lees meer over manuele schuifpoorten Na de plaatsing van de poort zorgen wij tevens voor de automatisatie ervan. Ook op reeds bestaande poorten helpen wij u verder met de automatisatie van uw poort. Wij beschikken over een eigen atelier en werken zowel voor privaat als industrie. Bent u op.