Menu Sluiten

Leverancier Tuinpoort Grace

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over leverancier tuinpoort grace kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Leverancier Tuinpoort Grace

Hekwerk | Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leverancier tuinpoort grace

nl fr en jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat extranet contact afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten kopal draaipoorten tuinpoort grace de grace tuinpoort van kopal hoort thuis in elke tuin leverancier tuinpoort grace leverancier De poort biedt veiligheid voor kind en huisdier dankzij een eenvoudig maar robuust en doordacht concept. De ingelaste gaasmat met openingen van x mm ziet er licht uit maar is zeer sterk. Door het gebruik van tunnelvormige buizen als bovenste en onderste liggers krijgt de grace poort een elegant uiterlijk. Tegelijkertijd zorgen de tunnelvormige liggers ervoor dat er geen stofophoping op de liggers plaatsvindt waardoor de poort er een stuk netter uitziet. De grace tuinpoort heeft standaard een slotkast met cilinderslot en kruk. De poort is verkrijgbaar in .

home afsluitingen poorten sportterreinen opritten contact tuinpoorten tuinpoorten zijn ideaal voor de toegang tot uw tuin oprit of terras. Grace info de grace tuinpoort hoort thuis in zo goed als elke tuin heb je belangstelling in leverancier tuinpoort grace Ze biedt de ideale veiligheiddankzij haar eenvoudig maar robuust concept. Door de grote openingen in het gaas ziet ze er licht en elegant uit. De grace tuinpoort is verkrijgbaar in verschillende afmetingen in dubbele of enkele uitvoering. De grace tuinpoort is ideaal voor residentile omgevingen bekijk productfiche fortinet info de fortinet draaipoort beschikbaar in enkele en dubbele uitvoering. Ze sluit perfect aan bij de gaastypes pantanet fortinet en plasitor. De fortinet tuinpoort is ideaal voor tuinen parken sportterreinen .

Het domein van Leverancier tuinpoort grace

.