Menu Sluiten

Leverancier Tuinpoort Dd

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over leverancier tuinpoort dd kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Leverancier Tuinpoort Dd

Poorten | Hekwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leverancier tuinpoort dd

nl fr en jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat extranet contact afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten kopal draaipoorten dd tuinpoort de dd tuinpoort van kopal heeft een ingelaste staalmat waardoor ze uitstekend geschikt is om in een omheining met panofor staalmatten ingebouwd te worden. De dd tuinpoort is alleen beschikbaar als enkelvoudige poort in verschillende afmetingen leverancier tuinpoort dd informatie aanvragen De dd tuinpoort wordt op vierkante palen geplaatst met regelbare scharnieren van roestvrij staal die de poort toelaten om te draaien. Voor de vergrendeling heeft de dd tuinpoort een kunststof slotkast met cilinderslot. Specifications soort tuinpoort productnaam dd versie standaard download productfiche dd tuinpoort .pdf kopal nv ieperstraat a kortemark dit emailadres wordt beveiligd tegen spambots. Javascript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken De prijsbepaling van leverancier tuinpoort dd Disclaimer privacy sitemap .

.

Gegevens over Leverancier tuinpoort dd

.