Menu Sluiten

Industriepoorten

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over industriepoorten kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Industriepoorten

Poorten | Hekwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriepoorten

dealer forum montageforum bedrijf mediacenter pers carriere contact zoekopdracht belgium toggle navigation particulieren architecten industrie handel en overheid garagepoorten deuren aandrijvingen dealer zoeken service en contact folders deuren garagepoorten industriepoorten toegangscontrolesystemen aandrijvingen architectenprogramma folders industriepoorten toegangscontrolesystemen deuren garagepoorten aandrijvingen service en contact folders garagesectionaalpoorten kantelpoorten rolpoorten garage zijdelingse sectionaalpoort poort met aluminium omramingen garagedraaivleugeldeur garagezijdeuren voordeuren voordeuren thermo en thermo functionele deuren voor uw woning garagezijdeuren garagepoortopener automatische schuifpoorten binnendeuraandrijvingen deuren en kozijnen voor de utiliteitsbouw multifunctionele deuren functionele deuren voor de utiliteitsbouw vaststaande venstere.

lcd montage bvba made by pb gesoleerde industriepoorten onze industrile poorten zijn uitgevoerd in dubbelwandige vuurverzinkte stalen panelen. Deze panelen zijn gesoleerd met een mm dikke cfkvrije polyurethaan hardschuim en zijn standaard voorzien van een vingerknelbeveiliging volgens cenormering industriepoorten brengt meer op De standaard paneelhoogtes van en mm zijn toepasbaar in poorten met een oppervlakte tot m. De afdichting rondom de poort gebeurt middels een epdmafsluitrubber. Al onze poorten zijn uitgerust met hoogwaardig beslag en solide railsystemen. De balancering gebeurd door middel van torsieveren berekend op gewicht en grootte van de poort en kan worden geconfigureerd voor . . Of . Bewegingscycli en standaard uitgerust met veerbreukbeveiligingen. Standaard zijn onze industriepoorten in een twaalftal ralkleuren leverbaar echter iedere ralkleur.

De discipline van Industriepoorten

nl fr en jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat extranet contact afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten kopal draaipoorten kopal draaipoorten zijn beschikbaar in heel wat stijlen en formaten. Of je nu kleine tuinpoortjes of zware industriepoorten wenst te installeren kopal heeft het. Voor elke toepassing maken wij de geschikte poort. Advies op maat bent u een particulier dan brengen wij u in contact met onze trouwe professionele plaatsers De verkoopsom van industriepoorten Die professionals beschikken over heel wat expertise en zorgen dat uw poort groot of klein correct geplaatst wordt. Of misschien bent u zelf een professionele plaatser aarzel dan niet om dit emailadres wordt beveiligd tegen spambots. Javascript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Te nem.