Menu Sluiten

Gaasmat Tuinpoort Grace

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over gaasmat tuinpoort grace kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Gaasmat Tuinpoort Grace

Poorten | Hekwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gaasmat tuinpoort grace

nl fr en jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat extranet contact afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten kopal draaipoorten tuinpoort grace de grace tuinpoort van kopal hoort thuis in elke tuin. De poort biedt veiligheid voor kind en huisdier dankzij een eenvoudig maar robuust en doordacht concept. De ingelaste gaasmat met openingen van x mm ziet er licht uit maar is zeer sterk. Door het gebruik van tunnelvormige buizen als bovenste en onderste liggers krijgt de grace poort een elegant uiterlijk. Tegelijkertijd zorgen de tunnelvormige liggers ervoor dat er geen stofophoping op de liggers plaatsvindt waardoor de poort er een stuk netter uitziet gaasmat tuinpoort grace specialisatie De grace tuinpoort heeft standaard een slotkast met cilinderslot en kruk. De poort is verkrijgbaar in diverse afmetingen en met enkele vleugel of bij grotere doorgangen met dubbele vleugel. Optioneel kan een grondgrendel toegevoegd worden. Specifications soort.

poorten omheiningen automatisatie toegangscontrole en security menu segaf t. e. Infosegaf.be handzamestraat b kortemark poorten residentieel industrieel toebehoren omheiningen draad staalmat hekwerk sport en recreatie privacy high security automatisatie motoren veiligheden en signalisatie bedieningen toegangscontrole en security draaitrommel slagbomen verkeerspalen high security over segaf referenties offerte interventie jobs downloads advies tips garantie contact residentieel advies en tips belangrijke documenten poorten residentieel alles aluminium staal hout brievenbusconsole aluminium kiezen voor aluminium is kiezen voor duurzaamheid. Dit lichtere materiaal is bestand tegen corrosie en heeft een lange levensduur. Dankzij het lage gewicht gaat de poort makkelijker open en dicht en slijt zo minder snel Ons aanbod van gaasmat tuinpoort grace Offerte aanvragen projecten bekijken aluette aluette is de meest veelzijdige poo.

Het terrein van Gaasmat tuinpoort grace

.