Menu Sluiten

Draaipoorten Uit Metaal Kader

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

K-metaalwerken – uw specialist in laswerken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Een sierlijke en stevige balustrade rond uw verhoogde terras. Een gestroomlijnde trapleuning die u houvast biedt. Of een roestvrijstalen werkblad dat precies past.

K-metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Onze specialiteiten:

Volgens uw wens en in samenwerking met u, leveren wij een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

92440869244086

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Stalen Draaipoort – Draaipoort Houten Afwerking – Hekken In Staal – 

Wenst u meer info over draaipoorten uit metaal kader kijk dan vlug op https://www.k-metaalwerken.be/ | Draaipoorten Uit Metaal Kader

Deuren | Poorten | Laswerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Draaipoorten uit metaal kader

menu home over ons poorten draaipoorten antwerpen schuifpoorten antwerpen carports carports antwerpen overkappingen antwerpen balustrades balustrades antwerpen glasbalustrade trappen trappen antwerpen leuningen staaldeuren realisaties contact offerteaanvraag schuifpoorten antwerpen ontworpen op maat van de klant schuifpoorten antwerpen ontworpen op maat van de klant schuifpoorten antwerpen is een concept van kmetaalwerken. De poorten en hekwerken die bij kmetaalwerken gemaakt worden zijn steeds ontworpen volgens de wensen van de klant. Een schuifpoort bestaat uit een stuk en opent volledig naar een zijde draaipoorten uit metaal kader met gegarandeerde rendementsstijging Er wordt een profiel in de grond ingewerkt dat het mogelijk maakt om de poort open te laten rollen . het grote voordeel van een hekwerk op maat is dat u zeker weet dat deze aansluit op de stijl van uw woning en tuin en voldoet aan al uw voorkeuren en wensen. De specialisten van kmetaalwerken uit antwerpen plaatsen zowel schuifpoorten als draaipoorten zodat je je tuin parkeerplaats.

toggle menu home producten projecten onderhoudscontract transport machinepark contact schuifhekken met omheining geautomatiseerd schuifhekken met aansluitende omheining schuifhekken met perfoplaat geautomatiseerd schuifhekken met perfoplaat https youtu.be spehazvsy https youtu.be xdwppiahti schuifpoort met padouk planchetten met dubbel geleidingsportaal. Leveren en plaatsen van schuifpoort doorrij m hoogte . M voorzien van padouk planchettenhellip houten schuifpoort met eiken planchetten houten schuifpoort met oude eiken planchetten https youtu.be zutpanpehc https youtu.be zjaltxtas industrile draaipoort aluminium poort met perfoplaat aluminium poort met perfoplaat Selectie over draaipoorten uit metaal kader Houten draaipoort met stalen zuilen houten draaipoort met stalen zuilen. Verticale lamellen met tussenspeling. Houten poort met ondergrondse automatisatie plaatsen van ondergrondse automatisatie op houten poort. Houten schuifpoort houten schuifpoort in stalen kader met verticale uitbekled.

Data over Draaipoorten uit metaal kader

menu home projecten staalstructuur plantentuin te meise terras te sintkatherinalombeek rouwhal te ronse trappen te kortrijk balustrades in strekmetaal hekwerk balustrade trappen terras interieur contact totaal projecten staalstructuur voor dakterras te brussel roof with a view voor de heraanleg van een dakterras met schitterend uitzicht in het hartje van brussel vervaardigden wij de onder structuur van het terras in staal een pergola die in de zomer voor beschutting zorgt de glas balustrade die het mogelijk maakt om maximaal van het uitzicht te genieten in opdracht van stefan morael landschaps en tuinarchitect meer foto s hekwerk te roosdaal hekwerk voor een vernieuwde event locatie te roosdaal voor deze nieuwe event locatie in roosdaal vervaardigden wij het hekwerk op maat inclusief automatisatie een groot schuifhekwerk schuifpoort dat toegang geeft tot de parking dra.