Menu Sluiten

Automatische Poort

Meer info

tags: Tuinpoorten Ontwerp – Draaipoorten – Draaipoort Laten Plaatsen – Schuifpoort Laten Plaatsen – Tuinpoort Laten Maken – 

Wenst u meer info over automatische poort kijk dan vlug op http://www.djtom.be | Automatische Poort laten maken bij Thienpont

kleding | Auto | Striptease | Rijschool | iphone reparatie | 

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over automatische poort kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Automatische Poort

Hekwerk | Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Automatische poort

home poorten sectionaalpoorten snelsluitpoorten automatisatie rolluiken brandrolluiken voorzetrolluiken zonwering amp screens zonnetenten privacy policy contact sectionaalpoort snellooppoort of garagepoort automatiseren regio antwerpen contacteer ons aandrijvingen valbeveiliging besturingen plaatsing automatische sectionaalpoort of snellooppoort in wommelgem mortsel antwerpen wij van casallco in antwerpen leveren en plaatsen diverse automatische poorten in de omgeving van antwerpen. We doen dit zowel voor bedrijven als particulieren alsook in onderaanneming bij nieuwbouwprojecten. U krijgt steeds volwaardig inspraak bij de selectie van de poorten en wij staan in voor het volledig plaatsingsproces inclusief de afstelling van de poort. Plaatsing automatische sectionaalpoort in brasschaat mortsel antwerpen en regio plaatsing automatische garagepoort in antwerpen wommelgem mortsel en omgeving plaatsing automatische snellooppoorten in antwerpen en omliggende gemeenten de expert voor de automatisatie van poorten in antwerpen kapellen stabroek niet all.

jump to navigation home over ons producten realisaties contacteer ons webshop producten automatisatie buitendraaiende kantel sectionaal poort open uw garagepoort in alle comfort en veiligheid. Automatische draaideuren automatische draaideuropener wanneer uw handen niet vrij zijn om de deur te openen. Automatische schuifdeuren vleugelschuifdeuren enkel of dubbel zowel voor privwoning als voor handelspand automatische poort prijs aanvragen Sectionaal poorten een sectionaal poort is een klassieke garagepoort die naar boven openschuift. Afstandsbediening gecodeerde afstandsbediening in kanaals of kanaals codeklavier open uw deur poort of hekken zonder sleutel enkel met de juiste code. Toegang via badgesysteem toegangscontole is gecontroleerd toegang verlenen. Veiligheidsfotocel een veiligheidsfotocel zorgt voor de veiligheid op gevaarlijke plaatsen. Filter op productgroep automatische deuren automatische garagepoorten hekopeners slagbomen toegangscontrole verzinkbare paaltjes video en parlefonie voorzetrolluiken automatische deurenautomatische garagepoortenhe.

Wat je wil weten over Automatische poort

nl fr en jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat contact extranet afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten kopal schuifpoorten innovatief mooi en gevarieerd assortiment schuifpoorten vervaardigt kopal uit verzinkt staal aluminium of een combinatie van beide Een beschouwing over automatische poort In de ontwerpfase gaat hier bijzondere aandacht uit naar het esthetische effect en zelfs de automatisatie indien van toepassing wordt onzichtbaar in het ontwerp verwerkt. Dat vertaalt zich in elegante en stijlvolle exemplaren. Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen en systemen houden we continu in het oog waardoor de schuifpoorten ook heel betrouwbaar werken. Aan keuze geen gebrek. Maar hoe selecteert men dan de juiste poort onder meer toepassing locatie en budget gelden daarbij als primaire overwegingen. Manueel of geautomatiseerd uiteraard kan je een toegangspoort manueel bedienen maar met een beetje extra budget is het bij kopal ook mogelijk om de poort te au.