Menu Sluiten

Aluminium Schuifpoort Corrosiebestendig

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over aluminium schuifpoort corrosiebestendig kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Aluminium Schuifpoort Corrosiebestendig

Poorten | Hekwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aluminium schuifpoort corrosiebestendig

nl fr en menu jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat contact extranet afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten topper de alzebra draaipoort blind of met doorkijk kopal alzebra poort de kopal alzebra is niet alleen corrosie bestendig maar voldoet ook aan een horizontaal of vertikaal verlangen. En zelfs combineerbaar voor twijfelaars aluminium schuifpoort corrosiebestendig vlug rendement Wat je keuze ook wordt deze poort gaat esthetisch volledig op in uw eigen omgeving. Kies je vorm je formaat je kleur en wij creren uw alzebra. Deze duurzame poort sluit je eigendom veilig af en ongewenst bezoek krijgt geen kans dankzij het robuuste ingebouwde slot. … Of liever blind veiligheid en privacy zijn voor velen een prioriteit wat bedoelen we met aluminium schuifpoort corrosiebestendig Ook voor kopal. Wij hielden hier rekening mee en creerden daarom de variant alzebra blind. Een identieke versie maar dan met aaneensluitende lamellen die geen enkele doorkijk toelaten. De alzebra is tijdloos makkelijk te onderhouden eenvoudig in geb.

.

Informatie over Aluminium schuifpoort corrosiebestendig

.